Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2012 22:21

Спостерігач, який звинуватив мене у роздачі грошей, є працівником штабу мого опонента - Горбаль

Спостерігач, який звинуватив мене у роздачі грошей, є працівником штабу мого опонента - Горбаль
Василь Горбаль. Фото: vgolos.com.ua

Причини появи скарги офіційного спостерігача від Міжнародної правозахисної громадської організації "Континет" Олександра Гусєва в тому, що він працює на опонента кандидата у нардепи у 221 окрузі Василя Горбаля Аллу Шлапак.

Таку думку ГGazeta.ua висловив сам Горбаль.

"Пан Гусев є працівником штабу мого опонента Шлапак Алли Василівни, і можливо, причини появи скарги в тому, що наші прихильники напередодні зірвали масову роздачу пайків. І це от така цікава відповідь, яка вилилась у скаргу", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі міліціонери незаконно утримують агітаторів проти Партії регіонів у відділку

Окрім того, політик розповів, що Гусева знає давно, і що той "стимулює студентів до голосування, чим і займається в штабі мого опонента".  На його думку "провокацій треба очікувати в останні дні перед виборами, тому я готовий до цього".

Зокрема, він запевнив, що "чисельні зустрічі є запорукою і розвінчання міфів і різних чуток. Також завжди буду готовий відповідати на запитання, які зараз буде ставити виборча комісія, стосовно цих недоречностей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажоритарна складова внесла свої труднощі у виборчий процес — КВУ

Нагадаємо, до Центральної виборчої комісії надійшла скарга офіційного спостерігача від Міжнародної правозахисної громадської організації "Континет" Олександра Гусєва на кандидата у нардепи у 221 окрузі Василя Горбаля. Останнього звинувачують у масовому підкупі виборців.

У свою чергу, Горбаль надіслав до ЦВК пояснення, у якому зазначив, що не має жодного відношення до факту скарги. ЦВК надіслала матеріали справи до Міністерства внутрішніх справ для перевірки зазначеної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Спостерігач, який звинуватив мене у роздачі грошей, є працівником штабу мого опонента - Горбаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути