пʼятниця, 10 грудня 2021 13:14

Спланована провокація: мер Полтави вперше прокоментував свої заяви

Спланована провокація:  мер Полтави вперше прокоментував свої заяви
Мер Полтави Олександр Мамай вважає, що на сході України не російська агресія, а війна "брат на брата". Фото: facebook.com/o.f.mamay

Міський голова Полтави Олександр Мамай, який заявив про братовбивчу війну в Україні, прокоментував заяву й своє потрапляння в базу "Миротворець".

За його словами, усе це безглуздя і спланована провокація проти нього. А Україна в його серці й розумі, написав у Facebook.

"Мене звинуватили, що я ніби-то посібник терористів. Брав участь в актах гуманітарної агресії проти України. Заявляю, що все це повне безглуздя і добре спланована провокація проти мене. Мабуть, у політичних опонентів немає законної сили мені протистояти, тому вони відчайдушно вдаються до брехні й обливання брудом", - написав Мамай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мамай, окупанти нам не брати": ветерани вимагають відставки мера в Полтаві

Начебто опоненти хочуть розпалити політичну ситуацію в Полтаві, щоб дестабілізувати й без того складну ситуацію, за словами Мамая. Тому вони намагаються всіляко вибити його зі строю, щоб чинити беззаконня і сіяти хаос у місті.

"Офіційно заявляю - вам це не вдасться. Я не дам вам плювати в душі українців. Доки житиму - не дозволю знущатися з України, з моєї рідної Полтавщини, не дозволю паплюжити рід український і паскудити українську землю", - додав Мамай.

Наостанок запевнив, що нікому не дасть можливості знищити Україну.

Заяви в стилі кремлівської пропаганди Олександр Мамай робив 4 грудня в ефірі антиукраїнського телеканалу "Наш", який належить колишньому "регіоналу" Євгену Мураєву.

Мера Полтави внесли за це до бази сайту "Миротворець".

Кремлівський пропагандист, українофоб Володимир Соловйов похвалив мера Полтави Олександра Мамая, який прославляє Російську імперію, а в агресії РФ проти України обвинувачує США.

Зараз ви читаєте новину «Спланована провокація: мер Полтави вперше прокоментував свої заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути