понеділок, 16 вересня 2013 13:26

Спікер повернув проект Держбюджету-2014 до уряду

Спікер повернув проект Держбюджету-2014 до уряду
Фото: tvi.ua

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак повернув проект Державного бюджету на 2014 рік до Кабінету міністрів України.

Про це він повідомив під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради.

За його словами, уряд звернувся до нього з листом, щоб доопрацювати проект держбюджету. "Вони звернулися з листом, тому що виникло багато запитань додаткових. З одного боку, у нас є ціла низка законів, які необхідно ухвалити, щоб сформувати дохідну частину бюджету", – сказав Рибак.

Рибак додав, що Кабмін "на цьому тижні ще попрацює", а у п'ятницю, під час години запитань до уряду, доповість щодо виконання бюджету 2013 року і щодо принципів формування бюджету на 2014 рік.

Також під час години запитань до уряду планується заслухати інформацію Держслужби з надзвичайних ситуацій про ліквідацію наслідків підтоплень. 14 вересня Кабмін вніс до парламенту законопроект про держбюджет на 2014 рік. Тексту законопроекту й інших супровідних документів на сайті Верховної Ради немає. Водночас минулого тижня перший заступник голови адміністрації президента України Ірина Акімова повідомила, що уряд схвалив проект державного бюджету на 2014 рік із дефіцитом 2,7%, зростання ВВП – 3%, інфляцією – 8%.

Зараз ви читаєте новину «Спікер повернув проект Держбюджету-2014 до уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути