понеділок, 07 жовтня 2013 21:43

Створення правонаступниці партії "Фронту змін" не вплине на рейтинги - експерт

Створення правонаступниці партії "Фронту змін" не вплине на рейтинги - експерт
Сергій Таран Фото: facebook.com

Створення партії-правонаступниці "Фронту змiн" не вплине на рейтинги політичних сил. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив політолог Сергій Таран.

"Українські політичні партії зараз є лідерськими. І той рейтинг, що має їхній лідер, має і партія. Якщо лідер завтра вирішить змінити свою партію(таке може бути), нічого не станеться. Якщо завтра у Яценюка з'ясується, що ця партія називається не "Фронт змін", а "Фронт незмін", так само нічого не станеться", - сказав він.

За його словами, люди переважно голосують за лідера.

"Зараз можна говорити про різні заяви в середовищі "Фронту змін", але великою мірою це не вплине на перетікання рейтингів один в інший. Тому що у нас лідери ідентифікують всю партію. І люди голосують переважно за лідера", - додав Таран.

Нагадаємо, нардеп від фракції "Батьківщина" Андрій Павелко у своєму відкритому листі закликав лідера фракції Арсенія Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн". "Фронт змін" - це не порожній паперовий бренд. Це понад 20 тисяч членів партії, майже три тисячі з яких в 2010 році стали депутатами місцевих рад. Майже всі встояли перед владним "батогом і пряником" і не зрадили своїх виборців. Не голосували за дерибан землі, не вступали в коаліції з Партією Регіонів, не брали посад з рук влади", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «Створення правонаступниці партії "Фронту змін" не вплине на рейтинги - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути