субота, 10 травня 2008 15:57

Радниця Ющенка - найяскравіша жінка в українській політиці (ФОТО)
5

Зі всіх жінок українського політикуму радник президента Людмила Харів має "фотомодельну" зовнішність.

Відповідно, широкій публіці вона відома не стільки своїми порадами Гарантові Конституції, скільки відвертими фотографіями в напівоголеному вигляді, що гуляють друкованим "глянцем" та Інтернетом.

Людмила Харів була і залишається брюнеткою - з чорним, як смола, прямим волоссям. За останні роки її зачіска істотно не змінилася. За довжиною свого волосся Харів стежить не менш ретельно, ніж за їх формою: вона у неї ледь торкається плечей. Ще одна характерна особливість зачіски: її асиметрія. Пишних зачісок Харів не любить.

Про наряди радниці Ющенка можна говорити дуже довго - їх у неї безліч. Окрім червоного, їй личать ще й блискучі коричневі сукні з відкритою спиною, а також класичні чорні з яскравою вишивкою.

Ну, а ті, хто бачив "грайливі" фотосесії радника президента, напевно оцінили її смак у виборі чорної білизни і панчох, що ефектно підкреслюють форму її і без того струнких ніг.

Добрий смак Людмила Харів демонструє не тільки у виборі одягу, але і в підході до макіяжу і аксесуарів. Яскраво-червона помада - в звичайному випадку, синонім поганого тону - досить вишукано виглядає на її обличчі. Якщо придивитися, то помітно, що очі пані Харів також наводить виразно, але все це робиться настільки професійно, що макіяж майже завжди ледь помітний.

Людмила Харів - не любитель помітних прикрас. Проте, поглянувши на її сумки, можна зробити висновок, що вона віддає перевагу відомим і дорогим світовим брендам. Свіжий манікюр є незмінним супутником будь-якого виходу Людмили Харів - як на роботу, так і на світський захід.

Вибираючи яскраві або темні відтінки лаків для нігтів, вона завжди ретельно стежить за їх довжиною, щоб не дати зайвим міліметрам перетворити вишуканий манікюр на вульгарне видовище, пише Vip-ua.

Зараз ви читаєте новину «Радниця Ющенка - найяскравіша жінка в українській політиці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути