Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2010 08:35

Соратник сина Януковича отримав під нагляд державний банк

Соратник сина Януковича отримав під нагляд державний банк

Прем"єр Микола Азаров представив колективу "Укрексімбанку" нового главу наглядової ради Сергія Арбузова.

"Прем"єр підкреслив, що в банку нарешті сформовано дієздатну наглядову раду, а її голові Сергію Арбузову довіряють уряд і Мінфін", - повідомляє прес-служба Кабміну.

Азаров також висловив переконання, що взаємодія між наглядовою радою і правлінням "Укрексімбанку" розвиватиметься конструктивно: "Я сподіваюся, що тепер "Укрексімбанк" працюватиме злагоджено. Наглядова рада розроблятиме основні рішення, а виконавцем цих рішень буде голова правління".

За словами прем"єра, раніше, в зв"язку з протистоянням попереднього керівництва країни, зокрема президента і прем"єра, протягом трьох років жодного разу наглядова рада не могла прийняти рішень або навіть зібратися на засідання через відсутність кворуму.

"Раніше наглядова рада не виконувала свої функції. Я впевнений, такого більше не повториться, і вона нормально працюватиме", - наголосив Азаров.

Він також пообіцяв сприяння "Укрексімбанку" з боку уряду, який чекає від системного державного банку активної фінансово-кредитної підтримки українського експорту та масштабної участі у реалізації інвестиційних проектів.

Арбузов був введений в наглядову раду "Укрексімбанку" постановою уряду від 26 травня. До цього він обіймав посаду радника глави правління "Українського Бізнес Банку".

В свою чергу до "Укрбізнесбанку" має стосунок старший син президента Віктора Януковича - Олександр. В цьому банку обслуговуються рахунки компаній, які володіють резиденцією президента - "Межигір"ям" та готельно-ресторанним комплексом на території мисливського господарства "Сухолуччя".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Соратник сина Януковича отримав під нагляд державний банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути