середа, 03 червня 2015 09:54

Шокіна підозрюють у заангажованості і затягуванні справ

Шокіна підозрюють у заангажованості і затягуванні справ

 Нардеп із Радикальної партії Юрій Чижмарь поставив би двійку генпрокуратурі через її заангажованість. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

Нардеп вважає що, в ГПУ працюють професійні слідчі, які можуть виконувати свою роботу.

"Але я бачив документи по Сергію Мельничуку. Вони підготовлені непрофесійно. Є й інші проблеми. Нам Інтерпол відмовив по всіх поданнях, зокрема, по Віктору Пшонці та Клюєву. Через те, що неналежним чином підготували документи", - зауважив Чижмарь.

Політик пояснив, що у представленні генпрокуратури на Мельничука немає чіткого визначення, чи є злочином те, що йому інкримінують.

"Коли ми не голосували за призначення Шокіна на Генпрокурора ми розуміли, що ця людина не може адекватно виконувати такі функції. Тому що буде вплив з боку. Він керував при Яремі. Перед тим — при Махніцькому. Курував тоді ті органи, які проводили збір доказів по злочинах на Майдані. Цього не було зроблено. Тому й виникало питання: як він керуватиме повністю генпрокуратурою, якщо навіть такі питання не зміг вирішити?", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Шокіна підозрюють у заангажованості і затягуванні справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути