понеділок, 18 серпня 2008 11:53

Зберегти Крим у складі України допоможе вітчизняний бізнес - Наливайченко

Дестабілізація обстановки в Криму і перетворення його в невизнану республіку неможливо, найближчим часом спецслужби України покінчать з проросійським сепаратизмом на півострові.

Про це заявив в.о. глави СБУ ВалентинНаливайченко.

"Упевнений, що такий сценарій в Україні не можливий", - сказав він в інтерв"ю газеті "Дзеркало тижня", відповідаючи на запитання, чи можливе повторення грузинського сценарію на Україні.

"Нам залишилося довести до логічного кінця кримінальну справу щодо організації "Севастополь-Крим-Росія", і прокуратура нам в цьому допомагає. Якщо ми закінчимо цей етап і перейдемо до наступного, то можна впевнено говорити про те, що ні російський, ні інший сценарій дестабілізації на території Криму не спрацює", - пообіцяв Наливайченко.

"Але є інший аспект - це власне місцеві власті в Криму. І тут настав момент істини. Не тільки силові відомства повинні бути представлені в автономії. Треба відкрити представництва решти центральних міністерств", - пропонує керівник спецслужби.

На думку Наливайченка, зберегти Крим у складі України допоможе вітчизняний бізнес.

"Інтереси українського бізнесу пов"язані з Кримом - серйозні капіталовкладення і плани на майбутнє. Тому немає об"єктивних соціальних і економічних причин для політичного розігрівання ситуації", - стверджує він, повідомляє Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «Зберегти Крим у складі України допоможе вітчизняний бізнес - Наливайченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути