четвер, 23 серпня 2012 00:21

"Сьогодні посадили несправедливо Луценко, а завтра прийдуть до кожного" ??- нардеп

"Сьогодні посадили несправедливо Луценко, а завтра прийдуть до кожного" ??- нардеп
Олесь Доній переконаний, що влада звільняти Луценка і Тимошенко не збирається. Фото: www.newsmarket.com.ua

Другі справи по Юрію Луценку та Юлії Тимошенко говорять про те, що влада за будь-яких обставин не збирається їх випускати.

Про це в інтерв'ю 5 каналу сказав народний депутат Олесь Доній.

Він розповів, що був на останньому судовому засідання у другій справі Луценка, де його засудили до двох років обмеження волі.

"Це було абсурдне видовище. Абсолютно зрозуміло, що це не просто політична розправа. Для чого робляться другі вироки і по Луценку,  і в перспективі по Тимошенко? Щоб показати,  що якщо навіть Європейський суд прийме рішення по якомусь з несправедливих вироків, що воно суперечить європейському законодавству, можна буде показати,що влада в жодному разі не буде відпускати їх. Вона буде ініціювати другу, третю, п'яту справу. Особливо зрозуміло, що стосується Тимошенко, яку просто бояться допустити  до парламентських і  до президентських виборів", - підкреслив він.

"Луценко так само є жертвою режиму, політичним в'язнем, а не кримінальним. Те, що його бояться – це показник", - додав нардеп.

Доній переконаний, що влада може дійти до кожного українця, аби обмежити їхню свободу.

"Два лідера обох списків, які виводили помаранчеві сили, - сидять. Про яку демократію можна говорити в цій країні? Але тиску Заходу замало. Повинен бути не лише тиск Заходу, а й ситуацію потрібно змінювати зсередини. Українське суспільство повинно усвідомити, що сьогодні посадили несправедливо Луценка, а завтра дійдуть до кожного – розтрощать бізнес, заборонять викладання української мови і т.д. якщо хто думає, щодо нього не дійдуть. Дійдуть. Поступово по черзі вони будуть обмежувати свободу кожного. Тому потрібна боротьба із середини. Не чекати, коли Захід допоможе, а вже боротися", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні посадили несправедливо Луценко, а завтра прийдуть до кожного" ??- нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути