Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2011 19:45

Сьогодні під час допиту Хосні Мубарак був без свідомості півгодини

Сьогодні під час допиту Хосні Мубарак був без свідомості півгодини

Колишній президент Єгипту Хосні Мубарак втратив сьогодні свідомість під час чергового допиту в міжнародному госпіталі в Шарм-еш-Шейху, де він під арештом проходить лікування.

Як передають сьогодні місцеві ЗМІ, допит слідчих з генпрокуратури, які проводили дізнання з проблематики експорту газу до Ізраїлю, тривав більше чотирьох годин. 83-річний Мубарак не витримав допиту і втратив свідомість. Бригаді лікарів вдалося привести його до тями тільки через півгодини. У результаті слідчим довелося покинути лікарню раніше запланованого часу.

Тим часом, генпрокуратура продовжила сьогодні ще на 15 діб термін затримання екс-президента. У зв'язку зі станом його здоров'я та неможливістю транспортування в Каїр, чого домагається генпрокурор, Мубарака за наполяганням лікарів тримають в лікарні, де його можуть відвідувати найближчі родичі.

Ордер на арешт Мубарака було видано 13 квітня, а за день до цього його привезли до лікарні з серцевим нападом, що трапився під час допиту.

Колишнього главу держави звинувачують у незаконному привласненні державних коштів та насильницьких діях відносно демонстрантів в дні масових антиурядових заворушень наприкінці січня - початку лютого. Мубарак всі звинувачення заперечує, заявляючи, що не віддавав ніяких наказів про придушення акцій протесту.

А у відповідь на заяви про багатомільярдний стані каже, що не має ніяких банківських рахунків і нерухомості за кордоном, а все, що має, перебуває виключно у Єгипті.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні під час допиту Хосні Мубарак був без свідомості півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути