Ексклюзиви
середа, 22 травня 2013 11:50

Сьогодні нардепи мають розглянуть законопроект про порядок імпічменту президента

Сьогодні нардепи мають розглянуть законопроект про порядок імпічменту президента
Фото: ru.tsn.ua

Сьогодні депутати мають розглянути законопроект, внесений керівником фракції "Батьківщина" Арсенієм Яценюком про порядок імпічмента президента.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Це питання стоїть останнім у порядку денному роботи Ради на середу. Комітет прийняв рішення рекомендувати нардепам відхилити його. В інтерв'ю журналіста від фракції "Батьківщина" Павло Петренко зазначив, що ПР боїться розгляду цього питання, тому будуть робити все, аби затягнути розгляд цього питання, і не дійти до нього.

Він пообіцяв, що цей законопроект буде поставлений на розгляд та голосування, якщо не сьогодні, то наступного пленарного тижня.

"Цей закон на часі, тому що у нас в країні склалася унікальна ситуація. Згідно Конституції процедура імпічменту існує, але багато років немає закону, який би це регулював. Чинна влада та президент настільки панічно бояться йти у відставку, що навіть не хочуть розглядати цей проект закону", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні нардепи мають розглянуть законопроект про порядок імпічменту президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути