пʼятниця, 27 серпня 2010 10:12

Сьогодні Кабмін займеться освітою

Сьогодні Кабмін займеться освітою
Кабінет Міністрів на своєму розширеному засіданні у п"ятницю, 27 серпня, розгляне план заходів з розвитку вищої освіти на період до 2015 року і концепції державної цільової програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року.

Про це йде мова на порядку денному засідання уряду.

Крім того, Кабмін розгляне концепцію державної соціальної програми підвищення якості шкільної природно-математичної освіти на період до 2015 року, план заходів з підтримки діяльності інтернатних установ для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, на період до 2017 року.

Також уряд має намір затвердити положення про освітній округ, розглянути зміни до положення про позашкільний учбовий заклад, питання організації учбово-виховного процесу в загальноосвітніх учбових закладах у зв"язку з переходом на 11-річний термін навчання, заходи для підвищення рівня працевлаштування випускників вищих учбових закладів.

Нагадаємо, 26 серпня Президент Віктор Янукович доручив Кабінету Міністрів і головам обласних державних адміністрацій розробити плани з поліпшенню дошкільної освіти в регіонах і виразив стурбованість недосконалістю державного замовлення на підготовку фахівців у вищих учбових закладах.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Кабмін займеться освітою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути