понеділок, 13 серпня 2012 14:11

Сьогодні Янукович провів в останню путь мера Єнакієвого

Президент України Віктор Янукович взяв участь у церемонії прощання з міським головою Єнакієвого (Донецька обл.) Сергієм Рухадзе.

Як повідомляє прес-служба президента в понеділок, глава держави вшанував пам'ять Рухадзе хвилиною мовчання. Янукович також поспілкувався з рідними та близькими померлого і висловив їм свої співчуття.

Янукович підійшов до труни з покійним, поклонився й потім підійшов до родичів, висловив їм співчуття, передають Новости Донбасса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надання російській статусу регіональної для Одеси нічого не змінює - це піар-хід" - "свободівець"

Разом з Януковичем до труни підійшов бізнесмен Рінат Ахметов.

Вони були в супроводі голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія Шишацького, голови Донецької обласної ради Андрія Федорука, депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка, міського голови Донецька Олександра Лук'янченка.

Також поруч із президентом перебувають глава його Адміністрації Сергій Льовочкін і старший син президента Олександр Янукович.

За півгодини до цього з Рухадзе попрощалася перша леді, дружина президента - Людмила Янукович, передає Остров. Вона принесла співчуття родині померлого, після чого сіла на лаву поруч із труною з тілом покійного разом з родичами Сергія Рухадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у нардепи від "регіоналів" купив авто за 2 мільйони і має катер

Після громадської панахиди президент України взяв участь у поминальному молебні за упокій Рухадзе, який відбувся в Свято-Георгіївському храмі Єнакієвого.

У церемонії прощання з міським головою Єнакієвого також взяли участь представники органів обласної та місцевої влади, громадськості.

Як повідомлялося, Рухадзе помер в ніч на суботу в лікарні, куди був госпіталізований після інсульту 8 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Янукович провів в останню путь мера Єнакієвого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути