субота, 21 січня 2023 15:38

"Щодня Україна втрачає найкращих синів і доньок" – Зеленський висловився про загиблих очільників МВС
17

В "Українському домі" попрощалися із загиблими в авіакатастрофі у Броварах
Фото: ОП
В "Українському домі" попрощалися із загиблими в авіакатастрофі у Броварах
В "Українському домі" попрощалися із загиблими в авіакатастрофі у Броварах
В "Українському домі" попрощалися із загиблими в авіакатастрофі у Броварах
В "Українському домі" попрощалися із загиблими в авіакатастрофі у Броварах

Президент Володимир Зеленський і дружина Олена попрощалися з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським та іншими загиблими в авіакатастрофі у Броварах.

Вони поклали квіти до труни.

"Біль сповнює серце. Невимовний сум обгортає душу. Щодня Україна втрачає найкращих синів і доньок. Дякую за вашу важливу й гідну працю на благо України. Ви назавжди в наших серцях. Вічна пам'ять!" – сказав голова держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все могло б бути абсолютно інакше" – Буданов розповів про роль Монастирського у війні

Попрощалися з першим заступником міністра Євгенієм Єніним, державним секретарем МВС Юрієм Лубковичем, заступником керівника патронатної служби МВС Тетяною Шутяк, начальником управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції Михайлом Павлушком, старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції Андрієм Маринченком та провідним інспектором Департаменту комунікації МВС Миколою Анацьким.

21 січня Україна попрощалася із загиблими в авіакатастрофі у Броварах на Київщині.

Церемонія прощання з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським і співробітниками МВС України відбулася у Києві в Національному центрі "Український дім", а в Броварах в останню путь провели 5-річну Мілану Пономаренко та її маму Олену.

Трагедія сталася 18 січня у місті Бровари на Київщині. Вранці зазнав аварії гвинтокрил з керівниками МВС на борту. Вертоліт упав неподалік від житлових багатоповерхівок і дитячого садка, сильно пошкодивши його будівлю. Почалася пожежа.

Екіпаж і пасажири вертольота загинули. Не стало міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, його першого заступника Євгена Єніна, держсекретаря Юрія Лубковича, заступниці керівника патронатної служби МВС Тетяни Шутяк, провідного інспектора департаменту комунікацій Миколи Анацького, підполковника поліції Михайла Павлушка.

Також загинули пілоти Олександр Василенко, Костянтин Коваленко й бортовий механік Іван Касьянов. З ними прощатимуться теж сьогодні, але у місті Ніжин на Чернігівщині

Зараз ви читаєте новину «"Щодня Україна втрачає найкращих синів і доньок" – Зеленський висловився про загиблих очільників МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути