Ексклюзиви
неділя, 22 серпня 2021 19:48

Соціальний "Ліфт" Зеленського планують перезапустити

Соціальний "Ліфт" Зеленського планують перезапустити
"Я все таки хочу дотиснути і побудувати системний інструмент наповнення держави молодими спеціалістами", говорить Михайло Федоров. Фото: Gazeta.ua

Проєкт "Ліфт", який 2019-го починав президент Володимир Зеленський, щоб знайти нових людей на державні посади, планують перезапустити. Про це розповів в інтерв'ю Gazeta.ua віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Це крутий проєкт. Ми дуже багато людей в міністерстві знайшли за допомогою нього. Багато молоді прийшло до державного управління. Ми зараз працюємо над перезапуском цього проєкту. Я все таки хочу дотиснути і побудувати системний інструмент наповнення держави молодими спеціалістами. І це також дуже ідеологічно підтримує президент", – заявив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді почнуть слідкувати за якістю 4G в Україні

Додав: "Ми намагалися дуже багато комунікувати, зворотній зв'язок надавати (тим, хто відправляв заявки, коли на певному етапі проєкт зупинився. – Gazeta.ua). Є люди, які вже працюють за допомогою цього проєкту. Я не розумію, як без проєкту "Ліфт" ми могли би з нуля побудувати міністерство. Чесно. Або наповнити CDTO по всій країні. Тому я вважаю цей проєкт з великим потенціалом. Я його повинен розвивати".

Інтерв'ю читайте на сайті Gazeta.ua та в "Газеті по-українськи".

У жовтні 2019-го 8200 вакансій розміщувалися на сайті "Ліфт". Його у травні запустила команда президента Володимира Зеленського. Проєкт мав допомогти новим людям прийти на посади та втілити свіжі ідеї в управлінні державою.

Зараз ви читаєте новину «Соціальний "Ліфт" Зеленського планують перезапустити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути