понеділок, 08 жовтня 2012 17:19

Соціалісти стверджують, що вже мають понад 9% підтримки виборців

Соціалісти стверджують, що вже мають понад 9% підтримки виборців
Фото: ukrinform.ua

По замірах, які не афішуються, Соціалістична партія має рейтинг понад 9%.

Про це запевнив у Черкасах голова соціалістів 52-річний Петро Устенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці часто не зізнаються, що голосуватимуть за опозицію - експерт про рейтинги

"Це не зважаючи на те, що ми не даємо стільки інформації порівняно з опозиційними і провладними партіями. На мажоритарні округи ми виставили досить потужних кандидатів в інтелектуальному плані. Вони не прийшли зі сторони, а відомі на місцях. Думаю, що наших кандидатів по мажоритарному округу пройде достатньо. Але є мінус, що в нас немає достатнього ресурсу для інформування і те, що проти наших кандидатів працюють не лише опоненти, а й влада. Використовуються різні важелі впливу, в тому числі й підрахунки голосів. Те, що нас немає ніде в рейтингах, це теж комунікація влади. Думаю, що в останній день будуть і піраміди, які вже неодноразово проходили. Не повірю, що влада це не використає", - наголосив Петро Іванович.

Петро Устенко вважає, що ці вибори будуть без вибору.

"Влада прийняла закон, який заклав підвалини для фальшування. Ми в цьому переконалися по жеребкуванню в окружних і дільничних комісіях. Представники партій були лише присутні. Що їм витягли, те й мали прийняти. Влада ступила на такий рубікон, за яким немає куди відступати. І тому застосовуватимуть можливі й не можливі способи, щоб отримати в майбутньому парламенті необхідні 300 голосів. Для того, щоб законсервувати свою владу мінімум на 15 років, переобрати президента у парламенті і розпродати те, що залишилося. Чи стерпить це світова спільнота і громада, покаже час", - зазначив Петро Іванович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" на 1% випереджає Об'єднану опозицію - опитування

Він додав, що за 20 років правила гри в суспільстві не змінювалися.

"Прикриваючись демократичними гаслами і ліберальними лозунгами, відбувалося повне руйнування перспективи нашої держави. Починаючи від здачі ядерної зброї і закінчуючи соціальними реформами, які є антинародними. Тому необхідно розірвати "порочний круг" закритого політичного бомонду, що "на манеже одни и те же". Сьогодні одні називаються опозицією, завтра владою і навпаки. Складається враження, що територію України хочуть розчистити чиїмись руками для інших. Країну довели до того, що понад 70% молоді не бачать перспективи реалізувати себе в цій державі. Натомість в Україні збагачується з десяток сімей. Сьогодні влада по паспорту наша, але по духу вже ні. Працює на винищення власного народу. Я розумію, що завдання їхнього проекту ще рік-два пограбувати і залишити нас на руїнах з боргами. Наступний майдан може бути з вилами", - сказав головний соціаліст.

Зараз ви читаєте новину «Соціалісти стверджують, що вже мають понад 9% підтримки виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути