Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2014 15:40

Соболєв знає, де взяти гроші для біженців з Криму

Соболєв знає, де взяти гроші для біженців з Криму
Фото: tsn.ua

Уряд планує реалізувати конфісковані на кордонах України паливно-мастильні матеріали на 1 мільярд гривень та направити ці кошти на утримання біженців, військових, які залишають Крим.

Про це під час брифінгу після погоджувальної ради Верховної Ради України заявив керівник фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Щодо біженців, то уряд до парламенту не звертався за допомогою матеріальною, фінансовою, яку нам треба приймати в рамках внесення змін до бюджету, а лише проінформував нас, що тих коштів, які є в резервному фонді, достатньо для перекидання для прийняття цих родин", — зазначив Соболєв.

"Заарештоване майно, завезене на територію України, я маю на увазі паливно-мастильні матеріали, які зараз виставлені на відкритий аукціон, всі кошти від якого, що становить приблизно 1 мільярд гривень, будуть прямо направлені на підтримку тих родин і військовослужбовців, і переселенців, які зараз переселяються з окупованої частини території на територію материкової України", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв знає, де взяти гроші для біженців з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути