пʼятниця, 29 червня 2012 06:00

Собчак: Я не чиновник, щоб соромитися дорогих годинників

Собчак: Я не чиновник, щоб соромитися дорогих годинників
Фото: АР

Відома телеведуча Ксенія Собчак погано ставиться "не до церкви, а до окремих її представників". Про це вона заявила, відповідаючи на критику з боку глави патріаршої прес-служби.

"Шановний Глава пресслужби Патріарха! 1. Я" так "ставлюся не до церкви а до окремих її представників. 2. Вважаю, що нанопил і бреге компрометують РПЦ і відвертають ціле покоління від церкві. 3 Як ви можете заявляти що я" злукавила "говорячи про віру?? Рік тому , у травні, я пережила щось, що докорінно змінило мій світогляд, зробило мене віруючою і дало силу говорити те що думаю ", - написала Собчак у своєму мікроблозі на Twitter.

Нагадаємо, напередодні глава прес-служби патріарха диякон Олександр Волков розповів, що думає про віру Ксенії Собчак.

"Якщо Ксенія Анатоліївна називає себе віруючою, але при цьому так відноситься до церкви, це дивно. Вона злукавила, не конкретизувала, якої конкретно віри дотримується. Може, вірити у переселення душ або червоних чоловічків з Марса. Якщо вона раптом заявить про себе, як про православну християнку, до неї виникнуть питання. Треба за свої слова відповідати і розуміти, що за будь-яке слово ми дамо безсторонній відповідь перед Богом ", - заявив він.

Відзначимо, Собчак також прокоментувала конкурс, що проводиться інтернет-магазином Bestwatch, сенс якого полягає в тому, щоб дізнатися, який годинник носить телеведуча. "Ідіоти.дайте мені приз я вам сама все розповім, хіба я чиновник щоб соромиться дорогих годинників? " - Написала Собчак.

Зараз ви читаєте новину «Собчак: Я не чиновник, щоб соромитися дорогих годинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути