пʼятниця, 02 серпня 2019 11:32

"Щоб доступ цей був" - про що домовився Кличко з Фірташем у Відні

"Щоб доступ цей був" - про що домовився Кличко з Фірташем у Відні
Кличко з Фірташем домовлялись про підтримку в медіа. Фото:www.rbc.ua

На зустрічі мера Києва Віталія Кличка, Дмитра Фірташа, Петра Порошенка і Сергія Льовочкіна у Відні перед виборами 2014-го не підписували жодних документів.

Кличко з Фірташем говорили про підтримку у ЗМІ, про це заявив очільник столиці в інтерв'ю"РБК-Україна".

"Я не приховую, що як політик я спілкувався з ним. Не секрет, що ми живемо в країні, в якій ключові медіаресурси сконцентровані у руках декількох людей. І я не приховую, що спілкувався і звертався за підтримкою медіаресурсів до всіх представників так званого великого бізнесу. Щоб доступ цей був. В українській політиці, на превеликий жаль, медіаресурси мають велике значення. На цю тему я і розмовляв", — зазначив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан потролив Кличка

Мер Києва назвав маніпуляцією заяву керівника Офісу президента Андрія Богдана про те, що на цій зустрічі підписали документ, завдяки якому Кличко став головою КМДА.

"Головою КМДА, згідно з роз'ясненнями до Конституції, президент зобов'язаний призначити людину, яка виграла вибори мера. І пан Богдан показав указ за підписом про призначення мене головою КМДА, але "забув" показати якісь документи і підписи, про які він стверджує", — підкреслив Кличко.

Міський голова Києва Віталій Кличко просить Національне антикорупційне бюро перевірити заяву голови Офісу президента Андрія Богдана. Там йдеться про підкуп у його інтересах.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб доступ цей був" - про що домовився Кличко з Фірташем у Відні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути