неділя, 20 грудня 2020 20:24

"Що спільного між Зеленським і борщем без сметани?" - Майкл Щур

"Що спільного між Зеленським і борщем без сметани?" - Майкл Щур
Майкл Щур нагадав, що заявляв Зеленський торік на стадіоні.

Якщо Володимир Зеленський зразка 2019 року поставить президенту Зеленському п'ять запитань, то вийде, що він людина Порошенка. Про це йшлося у програмі телеведучого Майкла Щура.

"Нас часто запитують "Що спільного між Зеленським і борщем без сметани?". Вони обидва розчаровують.

Зеленський проходить через п'ять класичних етапів прийняття президента України: перемога на виборах, гнів, торг, розчарування, Віктор Ющенко.

Два роки тому тоді ще кандидат у президенти Зеленський подарував Зеленському надію на зміни, віру у світле майбутнє. Але через два роки розчарував. Якщо Зеленський-2019 поставить Зеленському-2020 п'ять простих питань, то президент швидко заявить, що Зеленський зразка 2019 року - це людина Порошенка", - сказано у програмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський обіцяв - жодних таємних зустрічей із олігархами. Вийшло навпаки

Телеведучий нагадав запитання Зеленського, які він озвучував Порошенкові на дебатах на стадіоні.

"Добровольці і патріоти опинилися у тюрмах, бо для вас вони загроза?". Нормальне питання від Зеленського Зеленському. Бо Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугарь вже рік без переконливих доказів перебувають під слідством у справі про вбивство Павла Шеремета. І Антоненка весь цей рік тримають у СІЗО.

"Чи пам'ятаєте ви таке слово як люстрація?". Мабуть, не пам'ятає. Бо призначає у свою команду людей, чиї фото надруковані на обкладинці підручника з люстрації для перших-третіх класів.

"Чому через п'ять років ми так і не знаємо імена вбивць на Майдані?". На це запитання Зеленський може впевнено, не ховаючи очі, відповісти. Бо команда президента вже найшла відповідь: "На Майдані всіх умисно вбила Тетяна Чорновол".

"Чому не покарані прибічники Януковича?". Зеленський сподівався, що Зеленський очистить владу від чиновників Януковича, а той після виборів запросив їх на роботу в Офіс президента. Ну бо вже не існує прибічників Януковича, вони стали прибічниками Зеленського. А їх карати ніхто не обіцяв.

І запитання номер п'ять. "Скільки особисто вам занесли з "Роттердам плюс"?". Мабуть, просто хотів знати розцінки. Бо справу "Роттердам плюс"?" досі не можуть нормально розслідувати через протидію генпрокуратури, яку очолює людина Зеленського.

Якщо це все дратує та розчаровує вас, то уявіть, як Зеленському, який розраховував на Зеленського, а той його підвів", - йдеться у сюжеті.

Українці обрали президентом Володимира Зеленського на виборах 21 квітня 2019 року. У другому турі за нього проголосували 73,22% виборців. Що Зеленський обіцяв на виборах, можна прочитати ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Що спільного між Зеленським і борщем без сметани?" - Майкл Щур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути