Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2021 14:26

"Смотрящого" з Офіса президента призначили керівником апарату Ради

"Смотрящого" з Офіса президента призначили керівником апарату Ради
Штучного вже призначали керівником Апарату парламенту.

Верховна Рада призначила керівником Апарату ВР Вячеслава Штучного.

За це у четвер проголосували 315 народних депутатів.

У вересні 2019 року Штучного вже призначали керівником апарату Верховної Ради. Цю посаду він обіймав до липня 2020-го і "прославився" тим, що його називали "смотрящим" від Офісу президента за спікером Дмитром Разумковим. Медіа писали, що Банкова добре оплачувала його послуги, повідомляє ZN.UA

До цього він був першим заступником начальника Управління державної охорони. З 20 липня минулого року вдруге обійняв цю посаду.

У 2003-15 роках Штучний проходив військову службу за контрактом в Управлінні державної охорони на посадах керівного складу.

Згідно з декларацією, він є кандидатом юридичних наук, директором Інституту Управління державної охорони Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп назвав Зеленського зрадником - йому вимкнули мікрофон

Апарат Верховної Ради – допоміжний орган парламенту, який складається з посадових, службових осіб та технічного персоналу. Він здійснює функції організаційного, правового, інформаційного, соціального, аналітичного, матеріально-технічного забезпечення діяльності парламенту, його структурних підрозділів і депутатів.

Співробітники апарату самі ніяких рішень від імені парламенту не приймають, а лише забезпечують розробку проєктів таких рішень, їх підготовку і виконання.

4 листопада Верховна Рада призначила чотирьох міністрів.

Олексія Резнікова призначили міністром оборони, Ірину Верещук - віцепрем'єркою, міністром із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Юлію Свириденко - першою віцепрем'єркою, міністром економіки, Павла Рябікіна - міністром із питань стратегічних галузей промисловості.

Зараз ви читаєте новину «"Смотрящого" з Офіса президента призначили керівником апарату Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути