субота, 02 жовтня 2021 11:19

Шмигаль представив "слугам" нову програму Кабміну

Шмигаль представив "слугам" нову програму Кабміну
Прем'єр представив програму діяльності уряду. Фото: liga.net

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні фракції "Слуга народу" в Трускавці представив оновлену програму діяльності уряду.

До неї увійшли спільні напрацювання чиновників, парламентарів та понад 500 залучених експертів. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Документ включає найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів; громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань і більш як 2000 заходів", - розповів Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" оприлюднила план дій "Великої фракції" в Трускавці

Метою програми є сервіс для громадян; прогнозовані джерела фінансування; досягнення очікуваних результатів; контроль за виконанням.

Прем'єр зазначив, що підхід до реалізації програми зміниться. Він передбачатиме якісне наповнення документа завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу та громадськості. А також використання ІТ-інструментів, які дозволять програму ефективно виконувати.

"В ІТ-інструмент вже внесені всі завдання, які стоять перед Кабміном і міністерствами, сотні показників і таймлайнів, які дозволять в режимі реального часу розуміти як досягаються результати", - сказав Шмигаль.

27 вересня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони "Про впровадження національної системи стійкості".

Відповідний указ № 479/2021 опубліковали на сайті глави держави. Контроль за виконанням рішення поклали на Секретаря РНБО.

Зараз ви читаєте новину «Шмигаль представив "слугам" нову програму Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути