вівторок, 01 вересня 2020 19:24

"Слугу", який назвав Зеленського порожнім місцем, вигнали з фракції

"Слугу", який назвав Зеленського порожнім місцем, вигнали з фракції
Нардеп назвав президента Зеленського брехуном.

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила народного депутата Гео Лероса зі своїх лав. Про це у вівторок повідомили в партії.

"За результатами збору підписів більшістю голосів", - сказано в повідомленні.

Сьогодні на засіданні парламенту Лерос заявив, що президент Володимир Зеленський "не став воювати із старою системою, просто з нею злився".

А керівника Офісу президента Андрія Єрмака назвав "агентом ГРУ Російської Федерації, який через Кравчука та Фокіна тестує заплановану зраду".

"Боротьба з кумівством закінчилася ледве не в перший день призначення "кварталівця" Баканова головою СБУ, який протекцію Зеленського під контроль тіньову економіку, очолив незаконний обіг спирту, наркотиків, контрабанду, торгівлю з ОРДЛО, рекет та рейдерство бізнесу.

На додачу президент призначив сестру своєї сусідки, на яку записаний його маєток в Італії, керувати Антимонопольним комітетом, який покликаний створити обіцяну свободу конкуренції. Замість енергонезалежності уряд відключає енергоблоки АЕС, щоб головний олігарх країни не втратив статус найбагатшої людини в Європі. При цьому нанесені ним збитки у розмірі 39 мільярдів гривень від "Роттердам+" стає мінусом в кишенях українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП закрила справу Роттердам+. Її назвали першою злитою за президентства Зеленського

Підкажіть, а де обіцяні відкриті конкурси на державні посади? Натомість люстрованих, "зашкварених", "махрових" корупціонерів без конкурсу призначають на митницю, податкову та всі інші корумповані "годівниці", прикриваючись коронавірусом.

А як може бути по-іншому, якщо замість обіцяних нових облич до Ради прийшли клани Януковича, який тепер очолюєте ви, пане президент? Ви несете персональну відповідальність за переслідування громадських активістів, журналістів.

Давайте чесно: хто такий Єрмак без Зеленського? Це насправді свідомий вибір президента – доручити йому виконувати всю його брудну корупційну роботу. Невже Єрмак не погоджує з президентом "смотрящих".

Чи Зеленський не знає, які міністри прислуговують іншим міністрам? Пане президенте, погодьтесь, ви не стали воювати із старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок. І ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок, скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть з вами зустрічати наступну весну.

І наостанок. Пане президенте, у мене до вас лише одне запитання: вам не соромно?" - заявив Лерос з трибуни Верховної Ради.

Гео Лерос йшов 23-й у списку партії "Слуга народу" на позачергових виборах до Верховної Ради торік у липні.

28 серпня нардеп повідомив, що йому підпалили автівку.

Зараз ви читаєте новину «"Слугу", який назвав Зеленського порожнім місцем, вигнали з фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути