вівторок, 31 серпня 2021 14:55

"Слугу народу" порівняли з феодалом

Депутат Чернігівської облради від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу", бізнесмен Олександр Левицький відкривав з перерізанням стрічки зупинку у селі Ушня.

Фото "слуги народу", який "відкриває" невеличку металеву конструкцію зі стрічкою і кульками в присутності селян, опублікував рух "Чесно".

 
 

Депутат - власник групи компаній "Урожай".

Зазначається, що "потужна агрофірма депутата цьогоріч зайшла на землі Менщини та обробляє близько 17 тисяч гектарів. У Менській громаді - 5 тисяч гектарів, у Корюківській та Холминській сумарно - 12 тисяч".

Крім того, депутат виділяє на розвиток кожного з населених пунктів, де орендує землі, по 100 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Локдаун не для всіх: "слуги народу" катаються на джипах у ресторани

"Так відроджується феодалізм", - пише "Чесно".

"Приємно бачити, що зупинка обладнанна автономним кондиціонером, сонячною батареєю, вайфаєм та підзарядкою для електрокарів. Автобусна зупинка виконана в стилі арт-мінімалізм. Впевнений, що цей потужний інфраструктурний об'єкт збудувано за підтримки президента Володимира Зеленського та згідно програми партії "Слуга народа" по комфортизації українського села. Приємно бачити таку злагоджену работу слуг для народу. Все людям, нічого собі", - коментує нардеп восьмого скликання Борислав Береза у Facebook.

У червні президент Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає ремонт аеропортів і доріг в обхід процедури закупівель через Prozorro.

Зараз ви читаєте новину «"Слугу народу" порівняли з феодалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути