середа, 20 січня 2021 13:33

"Слугу", колишнього телеведучого Скічка погодили на голову ОДА

"Слугу", колишнього телеведучого Скічка погодили на голову ОДА
На позачергових парламентських виборах влітку 2019 року Скічко балотувався від партії "Слуга народу" по округу в Черкаській області.

Кабінет міністрів погодив народного депутата від "Слуги народу" Олександра Скічка на голову Черкаської облдержаміністрації. Відповідне рішення уряд ухвалив у середу.

Під час заслуховування Скічка, нардеп заявив: "Я сам родом з Черкащини. Маю економічну освіту. Закінчив Київський національний економічний університет. Вільно володію англійською мовою. Півтора року тому був обраний народним депутатом у 197-у мажоритарному окрузі. Є членом комітету з питань транспорту та інфраструктури. Я ґрунтовно розуміюсь на проблемах області".

Скічко додав, що його першочергове завдання - "боротьба з пандемією". А місцеві дороги "залишаються у плачевному стані". Також заявив про підготовку до вакцинації населення, роз'яснювальну роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль: усі, хто отримують субсидії, не відчують здорожчання комуналки

Після розмови претендента на голову ОДА з міністрами прем'єр Денис Шмигаль запропонував підтримати перелік кадрових питань.

"Рішення прийнято", - сказав прем'єр.

Олександрові Скічку 29 років. Працював на телеканалах "Новий канал" олігарха Віктора Пінчука та "Україна" Ріната Ахметова. 2017 року був ведучим Євробачення, що проходило в Україні. Пародіював голову Радикальної партії, колишнього нардепа Олега Ляшка.

Брав участь у телешоу "Україна має талант" на телеканалі Пінчука "СТБ".

За 1,5 року, коли Володимир Зеленський перебуває на посаді президента, в Черкаській області змінилися 6 голів ОДА.

Зараз ви читаєте новину «"Слугу", колишнього телеведучого Скічка погодили на голову ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути