четвер, 25 лютого 2021 10:20

"Слуги" пропонують "Голосу" коаліцію

"Слуги" пропонують "Голосу" коаліцію
Потрібен план дій, кажуть у "Голосі".

Представники партії "Слуга народу" та Офіс президента періодично проводять переговори з партією "Голос" про можливу парламентську коаліцію. Про це розповіла голова "Голосу", народна депутатка Кіра Рудик.

"Зі мною циклічно хтось веде переговори, щоб ми приєдналися.

Час від часу на мене виходять представники або Офіса, або партії "Слуга народу" з переговорами про те, де ми можемо об'єднати наші зусилля", - цитує депутатку "Інтерфакс-Україна".

Кіра Рудик заявила, що незалежно від перебування в коаліції або в опозиції "Голос" завжди підтримує дії влади, які "є правильними для країни". Вона згадала про кроки президента Володимира Зеленського, які викликають "великі сподівання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді є 170 посіпак Ахметова і Коломойського

"Це дійсно системні, проукраїнські, державні кроки, які ми підтримуємо, і я щиро рада, що він їх робить. Коли ми бачимо такі кроки, то говоримо: "О, можливо, з цього щось вийде!" Але подивимося, якими будуть наступні, тому що це мають бути не 2-3 випадкові державні рішення, а результат певного плану. Тоді й говоритимемо", - сказала парламентарій.

На запитання, які посади у Кабінеті міністрів могли б обійняти представники "Голосу" в разі входження до коаліції, Кіра Рудик відповіла: "Якщо буде кілька напрямів, де ми можемо повністю втілити заплановані реформи, то ми готові взятися за це й робити".

Фракція "Слуги народу" у Верховній Раді нараховує 245 депутатів. "Голосу" - 20.

Монобільшості у парламенті фактично не існує, повідомляв Комітет виборців України. Із 247 депутатів СН регулярно голосують 220.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" пропонують "Голосу" коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути