пʼятниця, 15 травня 2020 12:21

"Слуги" хочуть міняти закон, щоб виконати свою обіцянку

"Слуги" хочуть міняти закон, щоб виконати свою обіцянку
Спочатку партія "Слуга народу" пообіцяла перерахувати гроші медикам, а потім виявилося, що закон цього не дозволяє.

Нардепи від "Слуги народу" зареєстрували законопроєкт про зміни до закону "Про політичні партії". Про це у Facebook повідомила заступник голови фракції "СН" Євгенія Кравчук.

"Партія "Слуга народу" хоче допомогти українським лікарям подолати Covid-19. Йдеться про цільову грошову допомогу. Сподіваюсь, інші політсили також хочуть допомогти. Та чи маємо ми юридичне право на це? Чинне законодавство України не дає однозначної відповіді.

Тому я і мої колеги Олександр Корнієнко, Вадим Галайчук, Роман Грищук, Олексадр Качура, Ольга Коваль, Артем Культенко та Анатолій Остапенко розробили і зареєстрували законопроект про зміни до закону "Про політичні партії", - написала вона.

Партія влади пропонує, щоб політсили надавали за рахунок власних коштів фінансову та майнову допомогу медичним закладам державної та комунальної форм власності. Дію норми хочуть зробити до кінця 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У партії Зеленського визнали популізм

Раніше журналісти з'ясували, що, попри заяву нардепа Олександра Корнієнка про відмову від грошей, "слуги" цього не зробили і це неможливо за законом.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" хочуть міняти закон, щоб виконати свою обіцянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути