вівторок, 29 червня 2021 15:35

"Слугам" у чат скинули законопроєкти, які треба підтримати - перелік

Нардепи з фракції "Слуга народу" отримали від заступника голови фракції "Слуга народу" Павла Халімона список законопроєктів, за які обов'язково треба проголосувати цього пленарного тижня.

Фото з телефона нардепа Юрія Заславського опублікували в Telegram "Через плечо".

Автор: t.me/Hello_Rada
  Журналісти в телефоні нардепа Юрія Заславського побачили список законів, які члени фракції "Слуга народу" мають підтримати цього тижня
Журналісти в телефоні нардепа Юрія Заславського побачили список законів, які члени фракції "Слуга народу" мають підтримати цього тижня

Перелік із підписом "Список випов на неделю" містить номери законопроєктів. З них шість номерів позначені як чергові й один - як позачерговий. Авторами проєктів законів є нардепи "Слуги народу" й президент.

Законопроєкт №3711-д "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" і деяких законів України щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України".

Законопроєкт №4651 "Пропозиції Президента до Закону "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування". Автор закону - президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада схвалила в'язницю за брехню в деклараціях із пропозиціями Зеленського

Законопроєкт №4367 "Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення питань організації корпоративного управління в банках та інших питань функціонування банківської системи".

Законопроєкт №4546 "Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізмів виведення банків із ринку та задоволення вимог кредиторів цих банків".

Законопроєкт №4547 "Проєкт Закону про внесення змін до статті 128 Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей набуття Фондом гарантування вкладів фізичних осіб статусу цивільного позивача".

Законопроєкт №4578-1 "Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо окремих питань приєднання до газотранспортної або газорозподільної системи".

Як додатковий значиться законопроєкт №4555 "Проєкт Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб".

За два роки діяльності Верховної Ради дев'ятого скликання народні депутати подали 257 законопроєктів, що містять корупціогенні чинники та сприятимуть виникненню корупції в повсякденному житті. Про це повідомила громадська організація Інститут законодавчих ідей.

Організація назвала 10 нардепів, які подали найбільше законопроєктів із корупційними ризиками.

Перше місце в антирейтингу посів народний депутат від "Слуги народу", голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев - 30 законопроєктів.

Зараз ви читаєте новину «"Слугам" у чат скинули законопроєкти, які треба підтримати - перелік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути