Ексклюзиви
вівторок, 26 січня 2021 13:01

"Слугам" роз'яснили, як коментувати тарифні протести та зростання цін на газ

"Слугам" роз'яснили, як коментувати тарифні протести та зростання цін на газ
Нардепам советуют переложить ответственность за рост тарифов на олигархов и местные власти. Фото: pixabay.com

Депутатам фракції "Слуга народу" підготували низку тез, які їм необхідно озвучувати, відповідаючи на питання щодо підвищення тарифів та коментуючи критику щодо цін на комуналку.

Нардепам радять перекласти відповідальність за зростання тарифів на олігархів і місцеву владу. Натомість згадувати, що уряд та президент оперативно ухвалили рішення "на користь людей", понизивши тим самим ціни на комунальні послуги, пише "Бабель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від чого залежить вартість доставки газу

"Попри сезонні коливання ціни газу та непомірні апетити деяких олігархічних постачальників газу, зростання тарифів на опалення та гарячу воду для українців не буде. У цивілізованих країнах десятки років пішли на те, щоб зробити ринки прозорими та такими, які працюють в інтересах споживачів. У нас ринок газу працює лише пів року. За цей час мінімальна кількість споживачів встигла скористатися можливістю змінити постачальника. Ми не можемо чекати, поки ринок сам "переварить" старі звички олігархічних компаній, які виставляють непомірні ціни", - йдеться лише в частині тез на цю тему.

Також депутатам радять нагадувати про доручення заступнику голови ОП Кирилу Тимошенку провести аудит ціноутворення й тарифів у столиці та інших містах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи штрафуватимуть за прострочені січневі платіжки

"Слугам" також готували тези щодо обмежень у торгівлі під час жорсткого карантину, "підпільну" вакцинацію політиків, а також про російську вакцину.

Зараз ви читаєте новину «"Слугам" роз'яснили, як коментувати тарифні протести та зростання цін на газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути