пʼятниця, 21 серпня 2020 12:12

"Слуга" пояснив, чому їхні політичні борди розклеювали пожежною машиною

"Слуга" пояснив, чому їхні політичні борди розклеювали пожежною машиною
"Слуги" відповіли, чому їм розклеюють борди пожежники, Фото: "НикВести"

Один зі "Слуг народу" відповів на закиди, чому для розклеювання білбордів з політичною рекламою використовували пожежну машину. Помітили це в селищі Казанка Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, на що "Слуга народу" може сподіватись на місцевих виборах

"З приводу ситуації в Казанці, де пожежне авто клеїло борди і проїжджаючі мимо активно обурювалися: "Як це так, адмінресурс, за наші податки, клеять партійну символіку". Насправді все набагато простіше, ніж всі думають. Перелік платних послуг пожежних частин досить різноманітний - від елементарного навчання до висотних робіт. Ось і цього разу рекламна компанія найняла пожежну частину на проведення таких робіт. Я впевнений, що всі договори і фінансові зобов'язання сторін в цьому випадку виконані в повному обсязі. і нічого поганого в діях ні рекламної компанії, ні керівництва пожежної частини немає і бути не може", - сказав народний депутат від фракції "СН" Ігор Негулевський, пише "НикВести".

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не використовує службові поїздки для агітації за партію "Слуга народу". Громадська організація "Комітет виборців України" повідомила, що Зеленський фактично проводив приховану політичну агітацію під час поїздок до Запоріжжя та Херсона.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" пояснив, чому їхні політичні борди розклеювали пожежною машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути