Ексклюзиви
пʼятниця, 26 липня 2019 11:57

"Слуга народу" вимагає перерахунку голосів на округах, де їхні кандидати програли

"Слуга народу" вимагає перерахунку голосів на округах, де їхні кандидати програли
Партія "Слуга народу" вимагає перерахунок голосів на окремих дільницях. Фото: rubryka.com

У партії "Слуга народу" повідомили, на яких округах вимагатимуть перерахунку голосів.

"За час парламентських виборів ми зіткнулись не просто з низкою проблем, а з величезною купою різних інцидентів у різних округах. Ви маєте знати, що відбувається й які причини затримки результатів", - ідеться у дописі "Слуги народу" у Facebook.

У Кривому Розі заведено 2 кримінальні справи через фальсифікації на 37 окрузі. 26 липня суд має прийняти рішення про визнання дій ОВК незаконним. Представники партії вимагають перерахунку голосів, бо різниця між кандидатами — 800 голосів.

"Житомирська область, 64 округ. Формально ЦВК встановила програш нашого кандидата з ефемерною різницею 550 голосів. Через фальсифікації в окрузі ми подали до суду, щоб в ОВК прийняли рішення про перерахунок голосів", - повідомляють у партії.

У Закарпатській області зафіксували багато порушень на окрузі №69. ОВК не хоче приймати згоду з постановою про перерахунок голосів на всіх 133 дільницях.

"Луганська область, 106 округ. Подали до суду про неправомірність рішення ОВК щодо перерахунку голосів і виграли його. Після рішення суду частина членів комісії зникли і підтвердити перерахунок важко", - додали у партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 5 округах можуть перерахувати голоси — ОПОРА

У Львівській області на окрузі №119 за скаргами представників "Слуги народу" ОВК планувало прийняти рішення про перерахунок голосів, але його скасували.

"Ми наполягаємо на перерахунку, бо, за нашими власними підрахунками, виграємо 300 голосів", - наголошується у дописі.

Як інформують у партії, на окрузі №198 у Черкаській області відбувається засідання суду з приводу перерахунку голосів. У 206 окрузі ОВК не може дорахувати голоси. Також на окрузі №207 на Чернігівщині ОВК затягує підрахунок - уже не раз змінювалися окремі члени комісії та навіть весь склад комісії.

Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів на позачергових парламентських виборах. Переглянути результати виборів до Верховної Ради можна тут.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" вимагає перерахунку голосів на округах, де їхні кандидати програли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути