Ексклюзиви
вівторок, 10 березня 2020 08:24

"Слуга народу" пояснила відставку генпрокурора і уряду

"Слуга народу" пояснила відставку генпрокурора і уряду
Заступниця голови президентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук пояснила відставку генпрокурора і уряду. Фото: ua-rating.com

У фракції "Слуга народу" не було команди голосувати всім за відставку генпрокурора Руслана Рябошапки.

Було "вільне голосування", каже заступниця голови президентської фракції Євгенія Кравчук. Вона також повідомила, що проголосувала "за".

"Мені було соромно, коли пан Рябошапка не залишився відповідати на запитання народних депутатів . Мені здається, що до того, як він розвернувся і пішов, були ще певні сумніви у деяких депутатів. Насправді в нас не було жодної команди, що "всі голосуйте". В нас було вільне голосування у фракції. Це підтверджують результати, що фракція дала 179 з майже 250 голосів", – сказала Кравчук, передає "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка призначив тимчасового виконувача обов'язків генпрокурора

Пояснила, що відставка генпрокурора та кабміну – це перегрупування.

"Це не розворот. Є таке поняття, як перегрупування під час бою. От у нас зараз відбулося перегрупування. Генпрокурор і уряд за півроку не змогли показати результати. Можна було ще давати якісь місяць чи два, але для тих, хто трішки знає зсередини ситуацію, це б уже кардинально не змінило. Я вважаю, що півроку – достатній термін і для уряду, і для генерального прокурора, щоб показати якісь результати", – наголосила політик.

Арсен Аваков буде керувати Міністерством внутрішніх справ у новому уряді. Але у нього з'явиться заступник, який потенційно зможе у майбутньому очолити МВС, заявила заступниця фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" пояснила відставку генпрокурора і уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути