Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2021 17:34

"Слуга" Куницький "влетів" на штраф за порушення ПДР у Харкові

"Слуга" Куницький "влетів" на штраф за порушення ПДР у Харкові
Олександр Куницький підписує матеріали після зупинки патрульним у Харкові. Фото: скріншот відео/zp_offline/Instagram.

Народного депутата від "Слуги народу" Олександра Куницького поліція оштрафувала на 340 грн за порушення правил дорожнього руху.

Відповідну постанову винесли 23 листопада, повідомив речник патрульної поліції Харківщини Дмитро Гайдук Суспільному.

За його словами, патрульні наклали штраф за порушення вимоги дорожнього знаку 5.16 - напрямки руху смугами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поярков розповів про обставини нещодавньої ДТП у столиці

Депутат за кермом Porsche Panamera на момент зупинки транспорту попросив про перенесення розгляду справи, бо хотів скористатися юридичною допомогою.

"Така процедура є. Її застосовують поліцейські відповідно до закону. Поліцейський задовольнив, справу розглянули вже у визначений час (23 листопада. - Gazeta.ua). Представник водія не з'явився. Розглянули без нього", - сказав Гайдук.

Згідно із законом Куницький має сплатити штраф упродовж 15 діб. У нього також є 10 діб на оскарження постанови з моменту отримання її копії.

Патрульні зупинили Олександра Куницького на вул. Сумській вранці 22 листопада, перед виїзним засіданням Комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради в Харкові. На ньому саме обговорювали питання безпеки руху.

На Куницького не склали постанову про порушення на місці, бо поспішав. Він попросив відкласти розгляд до вечора. Увечері замість Куницького до поліції прийшов його адвокат, який знову попросив перенести розгляд справи - через зайнятість в інших справах.

Начальник Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін пропонує виключити Куницького з парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності. Він заявив, що нардеп порушив ПДР на тому ж перехресті, де сталася резонансна ДТП за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Куницький "влетів" на штраф за порушення ПДР у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути