пʼятниця, 23 грудня 2011 18:29

"Славься, Партия регионов!": у Криму дітей змусили стояти на 4-годинному мітингу

"Славься, Партия регионов!": у Криму дітей змусили стояти на 4-годинному мітингу

Кримські "регіонали" запросили дітей віком від 7 років до цирку та пообіцяли їм солодкі подарунки.

"Партія регіонів перед новорічними святами розпочала передвиборчу компанію, використовуючи дітей", - так голова Кримської організації Української народної партії Олег Фомушкін прокоментував інформацію про захід кримських "регіоналів", які запросили малюків віком від 7 років до цирку та пообіцяли солодкі подарунки.

Не всі дочекалися обіцяного, бо, як скаржилися мами, аби потрапити до цирку, дітям довелося протягом чотирьох годин дивитися та слухати вуличний мітинг із концертом.

"Виступи  дитячих самодіяльних колективів чергувалися  з буйним славослів'ям на адресу Президента й уряду, виголошувалися гасла "Славься, Партия регионов!", "Славим тебя, наш дорогой Президент!", "Большое спасибо Партии регионов за то, что они устроили нашим детям такой чудесный праздник", - розповідає Олег Фомушкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів, як "економікою керував Віктор Федорович Тимошенко"

Подібна "скромність", за словами політика, викликала лише іронічні посмішки у кримчан.

Голова  Кримської організації УНП сумнівається і в щирості спікера Кримського парламенту Володимира Костянтинова, який у своєму виступі в цирку наголосив: "Діти – це найкраще, що в нас є, тому наше першочергове завдання як органів влади - зробити так, щоб вони відчули турботу та увагу держави".

"Любов до дітей виявляється також і через ставлення до їхніх батьків: треба створювати їм пристойні умови життя, забезпечувати роботою, щоб вони мали гідну зарплатню, на яку зможуть годувати, лікувати та навчати своїх дітей. Тоді батькам не доведеться чекати, коли Партія регіонів зводить їхню малечу до цирку та нагодує цукерками", - підсумував Фомушкін.

Зараз ви читаєте новину «"Славься, Партия регионов!": у Криму дітей змусили стояти на 4-годинному мітингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути