Ексклюзиви
четвер, 10 червня 2021 22:22

"Слава Україні! Героям слава!" - посольство США одягли футболки української збірної
3

Фото: Facebook.com/usdos.ukraine/

Співробітники посольства США, тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін одягли нову форму збірної України з футболу.

"З нетерпінням чекаємо на першу гру в неділю! Не знаємо, хто переможе, але українська команда матиме чудовий вигляд!" - повідомило американське посольство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УЄФА прогнулось під Росію" - мережі лютують

На сторінці УЄФА у Facebook велика кількість коментарів: "Слава Україні! Героям слава! Glory to Ukraine! Glory to the heroes!"

Євро-2020/21 відбудеться впродовж 11 червня - 11 липня. Збірна України зіграє проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

Спілка європейських футбольних асоціацій вимагає, щоб Україна прибрала з форми для чемпіонату Європи напис "Героям слава!".

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко терміново вилетів зранку 10 червня на перемовини з представниками УЄФА.

6 червня Павелко опублікував фото нової форми національної збірної з написами "Слава Україні!", "Героям слава!" і мапою держави.

Зараз ви читаєте новину «"Слава Україні! Героям слава!" - посольство США одягли футболки української збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути