вівторок, 26 липня 2011 10:01

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Шкіряк про бійку у суді: "Кірєєв, сволота, як завжди дав наказ"

Шкіряк про бійку у суді: "Кірєєв, сволота, як завжди дав наказ"

Напередодні у залі суду, де проходило чергове засідання у справі екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, сталася бійка між народними депутатами і міліцією.

Як пише НБН, у залі засідання поламані меблі. Бійка почалася через те, що за рішенням судді Родіона Кірєєва, міліція спробувала видворити із зали нардепа від БЮТ Юрія Прокопчука. У потасовці були помічені і нардепи-"бютівці" Віктор Уколов, Андрій Кожем'якін, Сергій Міщенко, а також лідер ГО "Новий Київ" і голова Соціально-Християнської партії Зорян Шкіряк.

"Суд над ЮВТ- це просто анархія! Ці ублюдки плюють на усі норми елементарної людської моралі. Знову відбулася бійка з "Грифоном". Кірєєв, сволота, як завжди дав наказ. Знову ввалилися повним складом і почалося. Постраждав народний депутат Прокопчук. Звинувачення луснуло, вони йдуть по "беспредєлу" на радикальний сценарій", - написав Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

Сам Прокопчук повідомив Gazeta.ua, що судді просто не сподобалися його аплодисменти: "Ми вже переплюнули Білорусь, тому що аплодисменти після промови трактуються як порушення порядку".

Як відомо, під Печерським судом вже траплялися сутички і раніше. Нардепи від БЮТ зупиняли міліцейські автобуси, які їхали під суд. Депутат Київради Олександр Бригинець лягав під автобус.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк про бійку у суді: "Кірєєв, сволота, як завжди дав наказ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути