четвер, 11 квітня 2019 23:51

Скільки разів Зеленський літав до Коломойського. Коментар олігарха

Кандидат у президенти Володимир Зеленський протягом двох останніх років 11 разів літав до Женеви. У той період там мешкав олігарх Ігор Коломойський.

Влітку 2018-го олігарх переїхав до Ізраїлю. Того ж року Зеленський двічі злітав до Тель-Авіва, повідомляють "Схеми".

Зеленського супроводжував юрист Коломойського Андрій Богдан. Зараз він є головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.

"Так, у Женеву Зеленський літав у лютому, квітні, листопаді та грудні 2017-го року, а потім в січні, в лютому (двічі), в березні, в квітні (двічі) та у червні 2018 року. У п'яти з цих поїздок Андрій Богдан летів разом з ним", - розповідають у "Схемах".

 

Наприкінці літа 2018 року Коломойський переїхав у Ізраїль. Після цього Зеленський двічі літав у Тель-Авів у супроводі Андрія Богдана – у листопаді та грудні 2018-го року. Під час грудневої поїздки до них долучився голова партії "Слуга Народу" Іван Баканов.

Журналісти зазначають, що Зеленський протягом цього часу неодноразово літав на приватних літаках разом з бізнес-партнерами олігарха – Геннадієм Боголюбовим, братами Ігорем та Григорієм Суркісами, Тімуром Міндічем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського захищає охоронець Коломойського

Коломойський у телефонному коментарі "Схемам" повідомив, що Зеленський справді літав до нього на день народження в Женеву у лютому 2018 року. На уточнення, чи тоді це була їхня остання зустріч, олігарх додав:

"По-моєму, так. Ви коли починаєте, ставите запитання, як слідчий, так я починаю соватися. Ну, може, десь і перетнувся, але чорт його знає. Ну так цілеспрямованих зустрічей якихось немає. Ну тим паче, ми ж розуміли, що вже почалася політична історія, тому всі ці зв'язки, що його компрометують, нам не потрібні", – заявив олігарх.

 

Андрій Богдан відмовився говорити про причини відвідування Женеви і Тель-Авіва у компанії Зеленського, посилаючись на те, що це "його приватне життя".

Також не вдалося отримати пояснення Зеленського про причини частих перельотів у Тель-Авів та Женеву з юристом олігарха.

Журналісти зазначили, що кандидат у президенти не відповідав на їхні дзвінки, а штаб Зеленського залишив без відповіді запит з проханням про коментар.

Шоу Володимира Зеленського уже кілька років на каналі йде "1+1", який належить олігарху Ігорю Коломойському.
Зеленський заявляв, що телеканал "1+1" винен студії "Квартал 95" велику суму грошей і запевняв, що ніяких відносин у нього з Коломойським немає.
ЗМІ повідомляли, що шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський, пересувається по місту в супроводі автівки компанії з умовної бізнес-групи "Приват" олігарха Ігоря Коломойського.

Зараз ви читаєте новину «Скільки разів Зеленський літав до Коломойського. Коментар олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути