середа, 21 липня 2010 13:59

Шкіль вважає, що восени Табачника звільнять

Шкіль вважає, що восени Табачника звільнять
Народний депутат із фракції БЮТ Андрій Шкіль вважає, що міністра освіти Дмитра Табачника на початку навчального року відправляють у відставку. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Його і призначали для того, щоб потім звільнити. Він – міністр, який буде викликати незадоволення у значної частини українського суспільства. І коли його звільнять, буде створений натяк на те, що у нас, справді, справедливий уряд", - пояснив депутат.

За словами Шкіля, Володимира Семиноженка звільнили з посади віце-прем'єра за умови, що ті вищі навчальні заклади, якими він керував, "підуть разом з ним". "Табачнику можуть запропонувати посаду, подібну Семиноженку. Або зроблять черговим радником Секретаря РНБО. У них одна лінія. Навіщо їм перебирати варіанти, якщо один із них вже спрацював?!. Вони впевнені, що так буде і надалі", - зауважив він.

"Бютівець" зазначив, що новим міністром освіти обов'язково стане хтось із "регіоналів". "Герман може претендувати на цю посаду, але не думаю, що вона піде із адміністрації. Можливо, призначать першого заступника комітету з питань науки і освіти Максима Луцького. Нічого, що він судимий. Це у нас, виявляється, тільки плюс. А якщо ще й за хуліганство – це просто вроджений політик", - додав Шкіль.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль вважає, що восени Табачника звільнять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути