вівторок, 27 грудня 2016 11:09

Скандальний політик під посольством РФ оплакувала "дивовижних людей"

Скандальний політик під посольством РФ оплакувала "дивовижних людей"
Фото: rbc.ua

Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко принесла квіти до російського посольства через авіакатастрофу в Сочі.

У зв'язку з цим вона опублікувала своє відеозвернення з-під стін дипустанови.

Вона поспівчувала "братському російському народу" з приводу втрати "дивовижних людей", які летіли в Сирію виконувати "благородну місію". Виконавчого директора фонду "Справедлива допомога" Єлизавету Глінку, відому як "доктор Ліза", назвала "легендарною жінкою".

"Її життєвий подвиг, коли вона рятувала дітей під час війни на Донбасі, у Сирії. Це свята людина", - наголосила Вітренко.

2014 року "доктор Ліза" організовувала відправлення дітей з окупованого Донбасу до Росії. З початку війни була на Донбасі понад 20 разів і заявляла, що в Україні немає російських військ, а йде "громадянська війна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грицак прокоментував авіакатастрофу літака Ту-154

25 грудня біля берегів Сочі в Чорному морі упав літак Міноборони РФ, який летів до Сирії. На борту були 8 членів екіпажу та 84 пасажири - військові, артисти Академічного ансамблю пісні і танцю імені Александрова. Вони повинні були дати концерт російським військовим у сирійському Алеппо. Також на борту Ту-154 були журналісти російських телеканалів й активістка Єлизавета Глінка, більш відома як "доктор Ліза".
Зараз ви читаєте новину «Скандальний політик під посольством РФ оплакувала "дивовижних людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути