середа, 14 листопада 2018 13:55

Скандальний NewsOne показав Україну без Криму

Скандальний NewsOne показав Україну без Криму
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення перевірить телеканал NewsOne.

Телеканал NewsOne позапланово перевірять за розміщення в ефірі карти з територією України без півострова Крим. Про це у вівторок повідомила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

7 листопада під час ранкової трансляції телеканал розмістив карту Європи "Найбільший торговий партнер-покупець", на якій за кольором позначення країн територію тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим було відокремлено від материкової частини України, і водночас приєднано до кордонів Російської Федерації.

Відповідну карту телеканал демонстрував у розмові на тему: "У Європарламенті просять Меркель змінити курс щодо "Північного потоку-2".

З огляду на це Національна рада вирішила призначити позапланову виїзну перевірку діяльності компанії ТОВ "Новини 24 години" (логотип Newsone).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна

У жовтні колишній заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов розірвав договір про управління телеканалом NewsOne.

Батько нардепа, колишнього "регіонала" Євгена Мураєва Володимир передав корпоративні права на телеканал нардепу від "Опоблоку" Тарасу Козаку.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний NewsOne показав Україну без Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути