Ексклюзиви
вівторок, 20 серпня 2019 13:01

Ситник розповів, чи їздитиме вечорами до Зеленського

Ситник розповів, чи їздитиме вечорами до Зеленського
"Робоча зустріч може бути не тільки в робочому кабінеті", — Ситник. ФОТО: УНІАН

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник може заїхати додому до президента Володимира Зеленського, якщо той запросить. Не бачить у цьому нічого поганого.

"Я не виключаю, якщо (Зеленський. — Gazeta.ua) запросить, то, можливо, заїду. Це президент країни, який працює цілодобово, з огляду на те, що я бачив. Потрібно зважати не на факт зустрічі, а на те, яким чином це вплинуло чи не вплинуло на роботу певного органу", — розповів Ситник в інтерв'ю ObozTV.

На уточнення, що така вечірня зустріч "не на день народження" може викликати підозру в суспільстві, очільник НАБУ відповів:

"Я на день народження взагалі ні до кого не їздив. Крім робочих зустрічей, за 4 роки більш нічого не було. Звичайно, що я готовий завжди відповісти, декілька зустрічей було в Офісі президента, в основному з Русланом Рябошапкою. Я не бачу нічого поганого в тому, що я можу заїхати.

"Робоча зустріч може бути не тільки в робочому кабінеті. Тому я ще раз хочу сказати, що неробочих зустрічей у мене не було. І мені їх навіть ніхто не пропонував провести".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ відхрестилося від "прослушки" у заступниці Луценка

Наприкінці травня Зеленський зустрівся із директором НАБУ Артемом Ситником і керівником САП Назаром Холодницьким. Глава держави дав антикорупціонерам 3 місяці для демонстрації спроможності органів.

Зараз ви читаєте новину «Ситник розповів, чи їздитиме вечорами до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути