четвер, 13 листопада 2008 16:08

Сину депутата, який вбив дівчину, досі не висунули звинувачення

Слідство чекає на результати експертиз у справі про аварію за участю сина депутата Сімферопольської міської ради Йосипа Файнгольда Віталія Файнгольда.

Про це повідомив начальник Відділу зв`язків з громадськістю Головного управління МВС України в Криму Олександр Домбровський. (У ДТП загинула 25-річна байкер Ганна Мішуткіна).

"Там ще розбиратися і розбиратися. Чекаємо експертиз крові та експертиз механізму – машини. Там багато (експертиз), там складний процес", - сказав Домбровський.

Звинувачення Файнгольду можуть висунути на підставі висновку експертиз і висновку слідства. "Справу одразу порушили проти особи і воно так і залишається, загалом… Але щодо нього (Файнгольда) звинувачення не висували. Його (звинувачення) можуть висунути на підставі висновку експертиз і висновку слідства", - зазначив начальник прес-служби міліції Криму.

Він також сказав, що, "у принципі, неправильно говорити" про те, що Файнгольд проходить у справі як свідок, як про це написали ЗМІ. "Остаточно вирішує суд. А в принципі, неправильно (так говорити). Йому не висунули звинувачення - зараз його назвати обвинуваченим не можна", - зазначив начальник прес-служби міліції Криму.

Домбровський прокоментував інформацію, яка з`явилася в ЗМІ з посиланням на нього, про те, що Файнгольду не заборонено виїжджати за кордон. "Це не мені вирішувати такі питання. Що значить – не "заборонено"?.. Триває слідство, і він (Файнгольда) зобов`язаний прибути на перший виклик слідчого", - сказав керівник прес-служби кримського ГУ МВС.

"Сподіваємося, до кінця року вже в суді буде справа", - додав Домбровський.

Вночі 16 вересня в районі залізничного вокзалу Сімферополя відбулася аварія за участю мотоцикла "Сузукі" та автомобіля Bentley. Удар автомобіля був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями. У ДТП загинула водій мотоцикла. Водій Bentley, за даними ДАІ, отримав струс головного мозку. На похорони Г.Мішуткіної приїхали байкери з міст Криму та реґіонів України. У Мішуткіної залишилася малолітня донька.

Справа перебуває на контролі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Газета "Сегодня" 13 листопада повідомила, що Файнгольда проходить у кримінальній справі як свідок і йому не заборонено виїжджати за межі країни, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Сину депутата, який вбив дівчину, досі не висунули звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути