середа, 16 березня 2011 16:29

Спецтема: Арабські революції

Син Каддафі: "Через дві доби все закінчиться"

Син Каддафі: "Через дві доби все закінчиться"

Син лівійського лідера Саїф Аль-Іслам заявив, що повстання в країні придушене. Він сказав, що влада не буде вбивати тих, хто підняв зброю проти режиму.

"Вони всі вже втекли. Мушу сказати, що на кордоні зібралися цілі натовпи, які хочуть перебратися до Єгипту. І ми разом з командуванням армії і всім народом вирішили: нехай йдуть ці зрадники, ці ополченці, ми їм забезпечимо вільний прохід. Нехай ідуть всі ті, хто зв'язувався з США, Великою Британією або Францією, ті, хто вимагав повернення британських сил, американської армії, втручання НАТО. Вони всі разом зі своїми родинами вже рухаються в напрямку Єгипту. Ми не хочемо їх вбивати, ми не збираємося нікому мстити. Ми кажемо: "Ви зрадники і найманці, ви вчинили злочин проти лівійського народу! Ну, а тепер забирайтеся поки не пізно! Забирайтеся з миром у Єгипет", - повідомив син Каддафі.

За словами Аль-Іслама, незабаром військові захоплять місто Бенгазі - головний оплот опозиції. Тому можливе введення над Лівією вільної від польотів зони не буде мати значення.

"Військові дії припинені. Через дві доби все закінчиться. Наші сили вже ось-ось увійдуть в Бенгазі. Тому яке б не було прийнято рішення - буде вже занадто пізно", - зазначив він.

Син лівійського лідера розкритикував президента Франції Ніколя Саркозі, який першим визнав Національну революційну раду, і пообіцяв надати документи, що його компрометують.

"Нехай Саркозі спочатку віддасть ті гроші, які він взяв у Лівії для фінансування своєї передвиборної кампанії. Це ми фінансували його кампанію, у нас є всі докази, і ми готові їх представити. Перше, що ми вимагатимемо від цього клоуна - нехай поверне гроші лівійському народові. Ми йому допомогли, щоб він допомагав лівійського народу, але він розчарував нас. Тоді нехай віддає наші гроші!", - сказав Аль-Іслам.

Він також додав, що є всі докази щодо фінансування Саркозі - банківські рахунки, документи, банківські перекази. Син Каддафі пообіцяв все це оприлюднити.

Зараз ви читаєте новину «Син Каддафі: "Через дві доби все закінчиться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути