четвер, 26 липня 2012 13:37

Син Богатирьової за півроку при мамі заробив стільки, як за весь минулий рік

Син Богатирьової за півроку при мамі заробив стільки, як за весь минулий рік
Компанія сина Богатирьової Олександра цьогоріч отримала підряди МОЗ та інших медичних закладів на суму 28,73 млн грн. Фото: zz.te.ua

Міністерство охорони здоров'я України 19 липня за результатами тендерів уклало низку угод на придбання лікарських засобів для дітей, хворих на хронічні вірусні гепатити, і для лікування онкологічних хворих дорослого віку. Вартість угод склала 28,89 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

ПАТ "Фармстандарт-Біолік", до складу акціонерів якого входить син міністра Раїси Богатирьової Олександр, отримає 1,40 млн грн. Із врахуванням цієї закупівлі, компанія цього року отримала підряди МОЗ та інших медичних закладів на суму 28,73 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма сина Богатирьової отримає 6 мільйонів з бюджету

За весь 2011 рік "Фармстандарт-Біолік" виграло тендери на 28,93 млн грн, у 2010 році – на 15,53 млн грн. Раїсу Богатирьову було призначено головою МОЗ на початку цього року.

Також підряди отримали ПрАТ "Альба Україна" (7,11 млн грн), ТОВ "ФРА-М" (6,91 млн грн), ТОВ "Платос-фарма" Олега Сокирко (8,64 млн грн) та кілька інших фірм.

Із врахуванням цих закупівель, МОЗ під керівництвом Богатирьової у 2012 році провело тендери на загальну суму 679,47 млн грн. Торік Міністерство охорони здоров'я провело тендери на 1,64 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Син Богатирьової за півроку при мамі заробив стільки, як за весь минулий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути