вівторок, 18 вересня 2012 03:33

Сім'я автора антиісламського фільму змушена тікати з дому

Сім'я автора антиісламського фільму змушена тікати з дому
Кадр з фільму "Невинність мусульман"

Сім'я творця фільму "Невинність мусульман" Накули Бесслі Накули залишила свій будинок в передмісті Лос-Анджелеса. Про це 17 вересня повідомляє Associated Press.

Як наголошується, родичі Накула покинули місце проживання в ніч на понеділок. У супроводі офіцерів поліції вони зустрілися з Накулою, після чого вирушили в невідомому напрямку.

Сам Накула покинув свій будинок ще в кінці минулого тижня, після того як його викликали на допит в лос-анджелеської поліції. Тоді ж він заявив, що побоюється за безпеку себе і своїх рідних, у зв'язку з чим співробітники правопорядку виставили біля його будинку оточення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля американського посольства у Єгипті ллється кров через скандальний фільм

Як раніше повідомлялося, 55-річний Накула Бесслі Накула, ймовірно, є продюсером художнього фільму "Невинність мусульман", що в негативному світлі виставляє пророка Мухаммеда. Фільм викликав хвилю протестів по всьому світу, переважно в країнах, населених мусульманами.

В даний час поліція проводить перевірку стосовно Накули, який раніше був засуджений за банківське шахрайство, і вийшов з в'язниці в червні 2012 року. Співробітники правоохоронних органів мають намір з'ясувати, чи не порушив він умов дострокового звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я автора антиісламського фільму змушена тікати з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути