середа, 27 квітня 2011 19:13

Симоненку можуть влаштувати екскурсію до тюрем Львова - "нунсівець"

Симоненку можуть влаштувати екскурсію до тюрем Львова - "нунсівець"

Народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор вважає, що на Заході України чиновники не зможуть примусово вивісити червоні прапори на державних установах.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо навіть якийсь чиновник, прихильник Симоненка, насмілиться це зробити, знайдуться сотні людей, які знімуть цей кривавий прапор разом із прапороносцем і винесуть далеко на смітник. Обласні ради Волині, Львівщини, Івано-Франківщини, Тернопільщини, зробили те, що диктує український інтерес, здоровий глузд, український дух. Ніхто не буде вивішувати червоні сталінські прапори на державних установах у тих областях", - зазначив депутат.

Коментуючи заяву лідера комуністів Петра Симоненка про те, що правоохоронні органи мають відреагувати на дії окремих органів місцевого самоврядування, які приймають рішення про проведення на День перемоги жалобних заходів, він наголосив: "У нас все навиворіт. Генеральна прокуратура та прокурорські органи на місцях повинні беззастережно реагувати на антиукраїнські рішення, які приймають місцеві органи влади на Півдні та на Сході України. На жаль, прокуратура у багатьох таких випадках мовчить".

Кендзьор зауважив, що Симоненку можуть влаштувати екскурсію по Львову, щоб він подивився на тюрми, де знищували десятки тисяч представників української інтелігенції.

"Петро Миколайович доживе до того часу, коли нащадки катів, які організовували голодомори та розстріли, будуть поставлені поза законом. Така акція буде абсолютно справедливою. Ми з України зробили резервацію сталінізму та комунізму. Допоки не зруйнуємо, Україна не буде нормальною державою", - додав "нашоукраїнець".

Зараз ви читаєте новину «Симоненку можуть влаштувати екскурсію до тюрем Львова - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути