Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 16:24

Симоненко звинуватив президента у підвищенні цін

Лідер Компартії Петро Симоненко звинувачує у підвищенні цін в країні президента Віктора Ющенка, його оточення та членів БЮТ.

"Нинішній ріст цін на паливо, хліб, м"ясо, молоко, а отже і на всі основні товари і послуги носить не економічний, а політичний характер", - цитує слова Симоненка прес-служба КПУ.

Він підкреслив, що "саме спровоковані президентом, його оточенням і бютівцями незаконні вибори привели до тотального підвищення цін, що вже найближчим часом негативно позначиться на рівні життя людей".

"Ці незаконні вибори посилили протистояння всередині країни і на міжнародній арені, погіршили інвестиційний клімат і неминуче приведуть до скорочення реального сектора економіки, а значить і доходів держбюджету", - упевнений Симоненко.

"На практиці, з одного боку, це обернеться скороченням соціальних і пенсійних програм, недофінансуванням науки, культури, освіти, медицини", - відзначив він.

"З іншого, збільшенням прірви між жменькою олігархів, що наживаються на людських лихах, і мільйонами тих, хто чесною і важкою працею створює матеріальні блага, заробляючи собі на життя", - додав лідер КПУ.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко звинуватив президента у підвищенні цін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути