вівторок, 04 жовтня 2011 16:39

Симоненко вважає, що через майбутній марш УПА на Тягнибока слід ображатись

Симоненко вважає, що через майбутній марш УПА на Тягнибока слід ображатись

Лідер Комуністичної партії, народний депутат Петро Симоненко вважає, що націоналістичні марші є "образою всієї України та її народу".

Так політик прокоментував Gazeta.ua намір ВО "Свобода" провести марш УПА 14 жовтня на Хрещатику у Києві.

"Якщо ми говоримо про марші, то треба розуміти, що це образа для всієї держави та всього українського народу - народу, який є переможцем у Великій Вітчизняній війні разом з усім радянським народом, народу, який був співзасновником ООН, народу, який підтримав резолюцію щодо того, щоб заборонити пропаганду фашизму", - відзначив Симоненко.

За його словами, коли націоналістичні організації хочуть щось проводити в Україні, то тут слід говорити про те, "чи є Україна демократичною державою взагалі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок обіцяє удосконалений марш УПА у Києві

Водночас на запитання, чи збирається Компартія 14 жовтня проводити власні заходи, комуніст сказав, що "захід повинен проводити увесь український народ".

"Якщо будемо сидіти мовчати і чекати вдома, то в черговий раз олігархи, які профінансували Гітлера, профінансують і Тягнибока. І вони його фінансують", - вважає Симоненко.

На його переконання, необхідно підняти сьогодні український народ і вимагати від влади, щоб націоналістичні організації "взагалі були заборонені в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Симоненко вважає, що через майбутній марш УПА на Тягнибока слід ображатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути