вівторок, 04 жовтня 2011 13:14

У Компартії заявляють, що Азаров так чи інакше обділить ветеранів

У Компартії заявляють, що Азаров так чи інакше обділить ветеранів

Компартія наполягає на терміновому звільненні Сергія Тігіпка з посади віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики.

Як повідомила прес-служба КПУ, про це заявив, виступаючи у Верховній Раді, лідер Компартії, голова парламентської фракції комуністів Петро Симоненко.

"Ми вкотре звертаємося до уряду із закликом терміново звільнити Тігіпка з займаної посади і таким чином зупинити впровадження антисоціальних реформ за рецептами Міжнародного валютного фонду", – зазначив Симоненко.

Крім того, звертаючись до воїнів-афганців та "чорнобильців", політик підкреслив, що якщо під час переговорів з урядом їм вдасться виторгувати поступки для себе, то це буде зроблено за рахунок інших ветеранів, пенсіонерів та інвалідів.

"За останні тижні місцеві організації Компартії провели в усіх без виключення областях України сотні зустрічей з мешканцями, і всюди люди обурені тією політикою, яка сьогодні нав'язується Україні світовим капіталом", – наголосив лідер КПУ.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії заявляють, що Азаров так чи інакше обділить ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути