Ексклюзиви
понеділок, 20 лютого 2012 08:31

Симоненко пов'язав парламентські вибори в Україні зі світовою боротьбою проти капіталу

Симоненко пов'язав парламентські вибори в Україні зі світовою боротьбою проти капіталу

Парламентські вибори в Україні будуть проходити в умовах підйому світового революційного процесу, який супроводжується боротьбою народів світу проти влади капіталу.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це під час наради секретарів партійних комітетів заявив лідер КПУ, народний депутат Петро Симоненко.

"Ми вступаємо в першу в новітній історії України виборчу кампанію, яка пройде в умовах підйому світового революційного процесу. Всі події, які відбуваються в Європі та в інших країнах світу в умовах кризи, вибори в Російській Федерації підтверджують те, що протестні настрої слід використовувати в боротьбі", - зазначив Симоненко.

Він підкреслив, що події в світі підтверджують той факт, що "гасла Компартії відображають сподівання багатьох людей не тільки в Україні, а й за її межами".

"Постійні заклики до солідарності з трудящими планети, які рішуче виступають проти капіталістичного гніту, повинні супроводжувати всю виборчу кампанію", - додав Симоненко.

 

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пов'язав парламентські вибори в Україні зі світовою боротьбою проти капіталу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути